Over Prio People

Over Prio People

Prio People werft, selecteert en bemiddelt HBO- en WO geschoolde technici binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek naar een vaste baan. Met een basis van ruim 10 jaar ervaring binnen de technische industrie en de arbeidsbemiddeling in West-Nederland staat er een gedegen en professioneel netwerk ter beschikking voor jou.

Vanuit een technische achtergrond helpen de adviseurs van Prio People jou verder in de volgende stap in jouw carrière. Hierbij word je in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met werkgevers die bij jouw ambitie passen, zowel MKB als grote internationale werkgevers. Jouw carrière is onze prioriteit!

Zekerheid en vastigheid

Een stap in je carrière gaat niet over één nacht ijs. Jouw ambitie en keuze staan centraal. Het is aan ons om jou te voorzien van alle nodige informatie en ondersteuning inzake het gehele werving en selectieproces. Je kunt er op vertrouwen dat je alvorens er een contractvoorstel volgt, je precies weet waar je aan toe bent op zowel korte als langere termijn. De contractvorm is in eerste instantie een bepaalde tijdscontract van meestal een jaar. Ook zo’n beslissing gaat niet over een nacht ijs. Daarom is Prio People – net als jij – er bij gebaat dat er zorgvuldig te werk wordt gegaan bij het maken van een stap in jouw carrière.

Techniek

Prio People is gespecialiseerd in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. Dat is een hele hoop techniek! Binnen deze disciplines vallen bij ons onder meer de volgende specialismen: staalbouw, machinebouw, beveiligingstechniek, infra, automatisering, W-installaties, E-installaties, mechatronica op gebied van installatie & nieuwbouw, renovatie & revisie en service & onderhoud.

Met name gaat het hierbij om functies als Tekenaar, Werkvoorbereider, Calculator, Projectleider en aanverwante kaderfuncties. Tevens is Prio People sterk in de invulling van uitvoerende specialistische functies zoals onder meer: Gecertificeerd Lasser, Service Engineer en Meewerkend Voorman.

Lees meer over onze werkwijze of neem contact op met Prio People.