Onze werkwijze

Transparant 

Het gaat om de stap in jouw carrière! Dan is het van belang dat je beschikt over alle benodigde informatie van zowel Prio People als die van onze opdrachtgever. Doordat Prio People nauw samenwerkt met haar opdrachtgevers, ben je ervan verzekerd dat wanneer je in gesprek gaat met ons, je ook alvast de vervolgafspraak met onze opdrachtgever in de agenda kunt zetten.

In een vroeg stadium weet jij precies wie onze opdrachtgever is, hoe de organisatie er van binnen uit ziet, wat er van jou wordt verwacht in de nieuwe functie en alle informatie met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, het eventuele inwerktraject en overige belangrijke zaken die komen kijken bij het maken van een weloverwogen keuze voor het vervolg van jouw carrière!

Grote kansen

Je kiest niet voor Prio People om een baan te vinden, je kiest voor Prio People om binnen afzienbare tijd een carrièrestap te maken. Doordat de adviseurs van Prio People veelal in een vroeg stadium weten bij welke opdrachtgever er bepaalde carrièremogelijkheden bestaan, ga jij al in gesprek voordat er eventuele concurrentie op komt spelen. Een stap maken in je carrière vergt natuurlijk ook het nodige van jou. Hierin ondersteunt Prio People bijvoorbeeld door voor iedere professional een opleidingsbudget beschikbaar te stellen.

Je eerste werkdag

Je hebt na enkele gesprekken met Prio People en haar opdrachtgevers gekozen voor de baan en de carrière die bij jou past.  Vanaf de eerste werkdag blijft Prio People nauw betrokken bij de ontwikkeling van jouw carrière en de stappen die jij gaat maken. Deze stappen zijn namelijk vooraf al afgestemd en overeengekomen met jou en jouw nieuwe werkgever. Periodieke ontwikkelingsgesprekken waarborgen een voorspoedig verloop van jouw carrière plan.

Certificeringen

Prio People is “Erkend Leerbedrijf” gecertificeerd door Kenteq. Daarnaast staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel bij ons. Onder meer zijn wij VCU en NEN 4400 gecertificeerd.